[Uplanlagt ekstraarbejde gjorde, at der ikke var tid til at skrive de almindelige nyheder. Sporten skal dog ud på denne efter sigende historiske dag.../Leif]

DilleSport

FODBOLD: VM2002 - Danmark mod Frankrig

Så blev det afgjort:
(tirsdag)     Danmark - Frankrig      2-0
Som ventet kom Frankrig med fuld fart fra start - og løb ind i en dansk mur igen og igen. Og så havde Danmark også heldet på deres side et par gange - sammen med en god målmand Thomas Sørensen. Målscorer Dennis Rommedahl (22. minut) og - nemlig - Jon Dahl Tomasson (67. minut).

Regerende verdensmestre, europamestre - nr. 1 på FIFAs verdensrangliste - Frankrig - måtte rejse hjem. Ikke et eneste mål fik de scoret ved denne turnering.

48.100 tilskuere så til på Incheon Munhak Stadion i Korea.

Den anden gruppe A kamp blev spillet samtidig:

(tirsdag)     Senegal - Uruguay       3-3
Senegal satte en sikker 3-0 føring over styr i 2. halvleg, da Uruguay satte en modoffensiv ind i 2. halvleg. Kampen var måske også lidt hårdt spillet. Der blev i hvert fald dømt 42 frispark og uddelt 12 advarsler!

Dermed vinder Danmark gruppe A og er videre til 1/8-finalerne i Japan. Den spilles på lørdag. Hvem vi skal møde afgøres i morgen i gruppe F. Den gruppe er også åben, med Argentina, England og Sverige som mulige modstandere.

Vejret

Regnbyger med korte solstrejf indimellem. Temperaturer op til 16-17 graders varme.